Dagliglivet ombord

Dagliglivet ombord

Og ellers, da?

Dagene går stort sett i det vante. Vi våkner tidlig i 6-7-tida, og går tidlig til sengs, ca kl 22. Det er så mye lettere å følge lyset, så det føles naturlig å stå opp tidlig. Maten blir til tider litt ensformig. Pølser, kylling og noe kjøttdeig er det som er lettest å få tak i. Vi handlet heldigvis med oss mye hermetikk da vi var på St. Martin. Vi var fremdeles litt engstelig med tanke på fisk, selv om den sies å være trygg for ciguathera i disse områdene. Vi har spist mer fisk etter hvert som vi blir sikrere på hva som er bra. Frokosten blir som regel brød, havre eller annen frokostblanding. Vegansk melk har vi fått tak i, og vi er veldig fornøyde med det.

Da vi dykket fikk vi masse Lion fish. Denne er kjempegod!

Prøvde å benytte oss av salater og grønnsaker fra området, men det var ikke alltid så tilgjengelig.

Det blir ofte en tur på land, eller bare i gummibåten på formiddagen, før det blir for varmt. Og selvfølgelig blir det bading.

I Salt Whistle bay fant vi en gammel telefonkiosk.

Ut over ettermiddagen, følger vi med på gradestokken, og til slutt må vi stenge igjen dørene og sette på aircondition. Da blir det til og med mulig å strikke. Om kveldene, fra det blir mørkt, ser vi som regel på serier og filmer på den store tv-skjermen vår.

Vi snakker mye om at det hadde vært gøy å få besøk på disse flotte stedene. Det blir nesten feil å ikke kunne dele dette med noen andre. Dermed blir det snakk om korona og testing, stengte land og øyer, og ikke minst karantene.

Vi er blitt veldig glad i Salt Whistle bay på Mayreau!

Comments